Varausehdot

koskien Viihdy Turku Oy:n verkkosivuilla tehtyjä varauksia

voimassa 1.2.2023 alkaen

Viihtymisesi varmistamiseksi tutustuthan varausehtoihin

Viihdyltä elävä ihminen lukee aina varauksesi ja ottaa sinuun yhteyttä varausta seuraavien arkipäivien aikana, jolloin käymme kanssasi läpi kaikki varausta koskevat yksityiskohdat. Kun olemme käyneet varauksen kanssasi läpi, toimitamme sinulle erillisen tilausvahvistuksen.

 

Varaus ei sido sinua ennen kuin olemme käyneet sen kanssasi yhdessä läpi ja toimittaneet sinulle erillisen tilausvahvistuksen. Myös Viihdyllä on oikeus tarkastaa varauksesi ja jättää se hyväksymättä aina siihen asti, kunnes sinulle on toimitettu sitova tilausvahvistus.

 

Jos tapahtuma on jo lähellä tai tarvitset tiedon varauksen vahvistamisesta nopeammin kuin seuraavien arkipäivien aikana, ota meihin yhteyttä puhelimitse. Jos verkkosivuiltamme ei löydy kaikkia tarvitsemiasi palveluita tai haluat ennen varauksen tekemistä kysyä meiltä mitä tahansa, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Rami Jarkko, 044 030 0801, rami.jarkko@viihdy.fi

Pyydämme huomioimaan, että verkkosivuillamme esitetyt hinnat koskevat tapahtumia Turun, Tampereen ja pääkaupunkiseudun alueilla. Jos haluat järjestää tapahtuman jollakin muulla paikkakunnalla, voit silti tehdä varauksen verkkosivuillamme. Siinä tapauksessa käymme paikkakunnan mahdollisen vaikutuksen hintaan kanssasi läpi ennen kuin varaus sitoo kumpaakaan osapuolta.

 

Varauksen tekemällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn verkkosivuiltamme löytyvän tietosuojaselosteen mukaisesti.