Kampanja

Onko yritykselläsi tulossa juhlavuosi, kesäjuhlat tai esimerkiksi gaalailta?

Nyt sinulla on mahdollisuus varata ilmainen konsultaatiopalaveri Viihdyn toimarin Rami Jarkon kanssa tammikuulle 2024. Olipa tuleva tapahtumasi minkälainen tai minkä kokoinen tahansa, niin me kyllä pistetään hihat heilumaan ja jengi viihtymään!

Rami Jarkko: 0440300801

 

 

Viihtymisesi varmistamiseksi tutustuthan varausehtoihin:

Viihdyltä elävä ihminen lukee aina varauksesi ja ottaa sinuun yhteyttä varausta seuraavien arkipäivien aikana, jolloin käymme kanssasi läpi kaikki varausta koskevat yksityiskohdat. Kun olemme käyneet varauksen kanssasi läpi, toimitamme sinulle erillisen tilausvahvistuksen.

Varaus ei sido sinua ennen kuin olemme käyneet sen kanssasi yhdessä läpi ja toimittaneet sinulle erillisen tilausvahvistuksen. Myös Viihdyllä on oikeus tarkastaa varauksesi ja jättää se hyväksymättä aina siihen asti, kunnes sinulle on toimitettu sitova tilausvahvistus.

Jos tapahtuma on jo lähellä tai tarvitset tiedon varauksen vahvistamisesta nopeammin kuin seuraavien arkipäivien aikana, ota meihin yhteyttä puhelimitse. Jos verkkosivuiltamme ei löydy kaikkia tarvitsemiasi palveluita tai haluat ennen varauksen tekemistä kysyä meiltä mitä tahansa, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystietomme löydät sivun alalaidasta.

Pyydämme huomioimaan, että verkkosivuillamme esitetyt hinnat koskevat tapahtumia Turun, Tampereen ja pääkaupunkiseudun alueilla. Jos haluat järjestää tapahtuman jollakin muulla paikkakunnalla, voit silti tehdä varauksen verkkosivuillamme. Siinä tapauksessa käymme paikkakunnan mahdollisen vaikutuksen hintaan kanssasi läpi ennen kuin varaus sitoo kumpaakaan osapuolta.

Varauksen tekemällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn verkkosivuiltamme löytyvän tietosuojaselosteen mukaisesti.